Decemberi előrejelzés

Hatalmas változásokat tapasztalhatunk idén decemberben: a Szaturnusz megérkezik a saját jegyébe, a Bakba. Az elmúlt 26 év összesített munkájának egyfajta kikristályosodására számíthatunk az elkövetkező 3 évben. Meglátjuk az eredményét mindennek, amit tettünk vagy nem tettünk, amit vállaltunk vagy nem vállaltunk – pontosan úgy, mint a Holle anyó című mesében. Hiszen mindkét lány megkapta a jussát, pontosan aszerint, ahogy élt, cselekedett, érzett, hitt.

A Karácsony már ennek jegyében zajlik. Talán felismerjük, hogy idén nem a rohangálás, a tolongás, az ajándék vásárlás a legfontosabb, hanem az igaz értékek: együtt lenni, odafigyelni, beszélgetni, nevetni-sírni, együtt vacsorázni, korcsolyázni, sétálni, játszani… no és persze befelé figyelni.

Íme, a decemberi előrejelzés, jegyekre bontva:

KOS

Az elmúlt hónapok hatásait magában összesítve elindul egy új úton. Látja, hogyan függenek össze az események, hogyan lesz értelme egy-egy tapasztalásnak, még ha annak idején rosszul is élte meg azt. A célok és a karrierjének megalapozása végre kifizetődni látszik, mert a hónap utolsó harmadában beindul az a folyamat, amelyért annyit küzdött. Élni és élni hagyni, ez lesz a jelszava az év utolsó napjainak.

BIKA

Most fontos a lényegre koncentrálnia, a határokat folyamatosan és diplomatikusan meghúznia, mert könnyen kihozhatják a sodrából, és nem lenne jó, ha önmaga alatt vágná a fát. Szerelmi életében megtapasztalja a romantikát és a rózsaszín felhőket, de lehetőség van arra, hogy mindezek mélyén egy igazán tartós és biztos kapcsolat bontakozzon ki. Évek óta tartó nehézség-sorozat ér véget karácsonyi ajándékként.

IKREK

Amennyiben eddig nem talált párra, úgy a munka, és a mindennap rutinszerűen végzett tevékenységek meghozhatják önnek a boldogságot, és a minden eddiginél mélyebb kapcsolódást. A párkapcsolatban élők talán sok nehézségen mentek keresztül az elmúlt 2 évben, de most itt az idő, hogy elkezdjenek igazán dolgozni magukért és a kapcsolatért, mert az elkövetkező időszak lehetőséget nyújt arra, hogy igazán stabil és tartós életet teremtsenek együtt.

RÁK

Bár ez a hónap az, amelyikben már szinte csak az ünnepekre készülünk, mégis most indulnak be olyan energiák, amelyek szinte az év egészében alig csordogáltak. A gyermekeivel és a vállalkozása területén most több munka adódik, de ez ne szegje kedvét, és mindig csak a következő lépésre fókuszáljon, így megkapja a jutalmat. A kapcsolataiban a megmérettetések időszaka kezdődik, és most kell megvizsgálniuk, hogy ugyanazok-e a céljaik.

OROSZLÁN

Ha eddig problémája volt azzal, hogy megfelelt a külvilág igényeinek, akkor most az élet ezzel kapcsolatban egy sűrített leckét hoz. Túlpörgetheti magát, és nem fogja tudni, melyik érdekeltségének kellene a legjobban megfelelnie, és talán arra jut, hogy igazán egyiknek sem. December végével elérkezik az az időszak, amikor a munkába befektetett energiái megtérülnek, amennyiben vállalta a felelősséget – és nem vállalt többet, mint kellene.

SZŰZ

Az év utolsó hónapjában a kapcsolatok és az otthon területe a leghangsúlyosabb. Bár ön nagyon lelkiismeretes és szorgalmas ember, mégis időnként el kell gondolkodnia azon, hogy elég-e ennyi a boldog élethez. Ne felejtse el azokat, akik folyamatosan ön körül vannak, szánjon rájuk is időt, ne csak a feladatokra. Év végén valami olyat alkothat, ami időtálló, és ami által fantasztikus tapasztalatokra tesz szert.

MÉRLEG

A biztonságért és stabilitásért tett lépései kezdenek gyümölcsöket hozni. Nagyobb hangsúlyt fektet a hosszabb távú tervezgetésre, és a lelkesedése is megvan a célok eléréséhez. A karácsonyi időszakkal együtt eljön az az érzése, hogy ideje felelősséget vállalni bizonyos területeken. Összeköltözés, új otthonra találás várható, és a munkájában egy felelősebb pozíciót kaphat.

SKORPIÓ

A vágyai eléréséhez hit, erő és tettvágy szükséges, és a jó hír az, hogy ebben a hónapban mind megvan önben. Azok a magok, amelyeket eddig elültetett, és talán már nem is hitte, hogy kikelnek, most szárba szökkennek. Érzelmileg kiegyensúlyozottabbá válik, mert megdolgozott azért, hogy ne a külvilág véleménye alakítsa az önbizalmát. Legnagyobb örömére az új kapcsolatai figyelmet és szeretetet hoznak önnek.

NYILAS

A figyelmének a fókusza erősen a pénzügyi helyzetére terelődik, illetve elgondolkodik azon, hogy vajon mitől is érezné biztonságban magát. Mivel az elmúlt 2 évben jócskán volt ideje és alkalma az önben levő pesszimizmust és kételkedést szemügyre venni, ezért mostanra remélhetőleg rájött, hogy ezek meggyógyításával új szintre léphet a stabilitás területén. Otthonát az év utolsó hónapján idillikus hangulat tölti el.

BAK

Most végre eljött az az időszak, amelyért annyit küzdött: a Szaturnusz a jegyébe ér, és végre minden olyan munka meg fog térülni, amiért megdolgozott. Talán csak most kezdődik a nagy munka, de nagyon fontos, hogy jól jelölje ki a céljait, mert csak azokat támogatja az élet, amelyek önhöz való célok. Az elmúlt 2 évben volt ideje megszülni az új énjét, tehát most pontosan tudja, hogy mibe kezdjen bele és hogyan.

VÍZÖNTŐ

Nagyon könnyen ráérez most mások mozgatórugóira, érzéseire, és ebből akár tőkét is kovácsolhat. Könnyedén jut előre a munkájában, ha hagyja, hogy a megérzései vigyék. A hónap végén észrevétlenül elkezdenek lelassulni az események, és egyre inkább elkezd befelé figyelni. Érzelmeiben is visszafogottabb, mert most jött el egy új élet megalapozásának időszaka. A Karácsony megértést hozhat gyerekét, szerelmét illetően.

HALAK

Most van értelme átgondolnia a céljait, mert nagyobb belátással rendelkezik, szinte most a távlatokat is jobban átlátja. A második héttől kezdve aztán több energiája is lesz, hogy elkezdjen megvalósítani olyan terveket, amelyekről eddig nem is hitte, hogy van létjogosultságuk. Párkapcsolatában sűrű időszak következik, nagy beszélgetések, megvilágosodások, szerelmes és meghitt pillanatok váltakoznak.

Hozzászólás