Júliusi előrejelzés

KOS

Az otthonában és ingatlan ügyekben megsűrűsödnek a teendők, most azt se tudja, hova kapjon. Talán nehezen is összpontosít, és nem is a megfelelő helyen vezeti le az energiáit. Párkapcsolatában újra létrejöhet a harmónia, főleg, ha képes a belül zizegő kis hangokat lecsitítani. Akadályoztatva érezheti a törekvéseit, és emiatt frusztrálttá is válhat. A hónap közepén olyan ismeretségekre tehet szert, amelyekben igazán szeretve érzi magát.

BIKA

Rögtön a hónap elején egy érzelmi döntéshelyzetbe kerül, amely igazából arról szól, hogy hajlandó-e változtatni a szebb élet reményében, vagy ragaszkodik a jól megszokott biztonsághoz. Amennyiben most konfliktusokat él át, akkor igyekezzen kevésbé ragaszkodni a saját igazához, és a másik félhez közelítő álláspontokat keresni. A hónap második felében ne ragaszkodjon régi sérelmekhez, lássa meg, mi viszi előre a kapcsolatait.

IKREK

Most érzi, hogy jó élni, mert a világ pozitívan reagál önre, elhalmozzák dícséretekkel és szeretettel. Vállalkozásában új szelek fújnak, olyan megállapodások elé néz, melyben mindkét fél sokat nyer. A kommunikációra figyeljen, mert nagy hatással lehet az emberekre, és irányíthatja őket. Hosszútávú terveket alapozhat meg azzal, hogy ha össze tudja hangolni a gondolkodását a tetteivel, és nem szórja szét az energiáját.

RÁK

Az ön hónapjában az égi energiák is segítik, megtelítik erővel, kreativitással és magabiztossággal. Arra figyeljen, hogy a július elején feltörő hatalmas lendület ne konfliktusokban merüljön ki, hanem irányítsa olyan mederbe, amely hasznára válhat. Tele lesz szexualitással és vonzerővel, a környezete nem is tud e mellett szó nélkül elmenni. Otthonában felengedni látszanak a feszültségek, de itt az ideje, hogy a kapcsolatait örök értékeken álló alapokra helyezze.

OROSZLÁN

Befelé fordulós, morfondírozós időszakát éli, nincsen kedve kimozdulni sem. Előjöhetnek olyan félelmek és kétségek, melyek nagyon régiek, és mélyről jönnek. A munkájában jó, ha óvatosan fogalmaz, mert valahogy mintha a falnak is füle lenne. A hónap végére kissé megnyugszik, mert a szokásos tüzes, impulzív és irányító energiája visszatér, és a félelmek tovatűnnek. Csak kérdés, hogy elengedte-e őket, vagy csak elnyomta.

SZŰZ

Egészen a hónap utolsó hetéig befelé fordulóvá, filozofikussá válik, és még annál is többet rágódik, mint szokott. A mostani tépelődését azonban jelentős lépések követik. 20 és 25. között külső nézőpontból, objektíven láthatja az életében jelen levő eseményeket, döntéshelyzeteket, és szinte megvilágosodik ezeket illetően. A hónap közepén a munkája pozitív elbírálásban részesül, és ez anyagilag is megtérül.

MÉRLEG

A munkában még mindig hasítja a hullámokat, csak néha érzelmileg válik érintetté olyan kérdésekben, amelyek nem érzelmi alapúak. Próbáljon kommunikálni ahelyett, hogy azt hinné, hogy tudja, mit akar a másik. Alapvetően saját maga értékelését kell átalakítania, hogy ne a külvilágnak akarjon megfelelni, és ne az állandóan változó külső vélemények befolyásolják, hanem legyen egy stabil belső tengelye.

SKORPIÓ

Ebben az időszakban nagy esély van egy titkos viszony kialakulására, amely hozhat ugyan idillikus megéléseket, hosszú távon azonban a szerethetőségével kapcsolatos félelmeit erősítheti. Vállalkozás esetén érdemes körbenéznie, hogy nincs-e egy ellenlábasa, aki megnehezíti a helyzetét. A 9-i telihold nagy érzelmi hullámokat, ugyanakkor tiszta rálátást is eredményezhet, de csak óvatosan égessen fel hidakat maga mögött.

NYILAS

A hónap elején teljesen elbizonytalanodhat a tervei t illetően, talán meg az otthonában történnek olyan események, amelyek kétségeket ébreszthetnek. Bizonyos eseményeknek talán még nincs itt az ideje, előbb ki kell taposni egy utat hozzá. Most nagy támogatást kap az életében történő nehéz események okainak felkutatásához, valamint ahhoz is, hogy a belső értékei megbecsülésével mindinkább a sarkára tudjon állni.

BAK

A párkapcsolat területén most olyan érzelem-dömpinget élhet meg, amilyet nagyon ritkán tapasztal. Az érzelmek között lehet harag is, ami most hirtelen előtör és olybá tűnik, hogy meg sem tudja állítani, nemhogy szabályozni. Talán itt az ideje kimondani, rendezni néhány dolgot, amiről eddig azt gondolta, hogy szót sem érdemel. Érzelmileg válaszút elé kerülhet, talán csak annyiban, hogy mutassa-e ki az érzelmeit, vagy maradjon a jól ismert racionális viselkedésnél.

VÍZÖNTŐ

A munkájában olyan helyről kaphat támadást, ahonnan nem számított rá. Valami gyűlik a mélyben, és nem látszik belőle semmi, de most düh formájában kirobbanhat önből egyfajta sértettség. Az igazságérzete tiltakozik bizonyos megoldások ellen, de érdemes megvizsgálnia, hogy nem egy régebbi emlék van-e emögött, amely újra kísérti. A július végi újhold a párkapcsolatába hoz lendületet és előrelépési vágyat.

HALAK

A hónap elején megrendülhet a bizalma, és nagyon zokon vesz egy eseményt, de valószínűleg csak felnagyítja azt. Idővel rá fog jönni, hogy bármiből csinálhatunk drámát, de hosszú távon nem érdemes felfújni azt, amit meg is lehet beszélni, és így túljutni rajta. A mindennapi teendőibe most sokkal több energiát tud tenni, a munkájában sikereket ér el, és ez felfényesíti a hangulatát. A családjában érdemes megbeszélni mindent, mert most elfogadóan tud hozzáállni másokhoz.

Hozzászólás