Szeptemberi előrejelzés

KOS

Az ősz sok munkával és teendővel kezdődik. Lépésről-lépésre halad, mindent alaposan megfontol, pedig ez eddig távol állt öntől. A hónap közepén nehezebben hisz magában, és inkább a hiányosságokra összpontosít, semmint az elért eredményekre. Legyen elnézőbb önmaga iránt, azzal többet ér el! Érzelmi téren meg kell hoznia egy döntést, még ha nem is a fizikai világban, de mélyen magában mindenképpen válaszút elé kerül.

BIKA

Most elkezd körvonalazódni valami olyan, amiről azt hitte, hogy ilyen csak a mesében létezik: amikor a jó megkapja a jutalmát. A befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra figyeljen: ne a félelmeire és mások véleményére alapozzon, valamint a hónap második felében próbáljon meg koncentrálni, hogy ne szóródjon szét a figyelme. A hite viszi előre, egyelőre ne keressen tárgyi bizonyítékokat.

IKREK

Érzelmeiben kishitű lehet, és folyamatos visszajelzést vár. Sok új kapcsolatra tesz szert, és ebből kell tudnia választani, hogy ki az, akivel hosszútávon jól tud együttműködni. Párkapcsolatában új időszak kezdődik, elkezdenek alapozni, új terveket szőni, a jövőre gondolni, most már kissé felelősségteljesebben. Munkájában most szorgalmas és lelkiismeretes, csak időnként indokolatlan félelmek kezdik ki az önbizalmát.

RÁK

E napokban mindig hangsúlyos téma a biztonság keresése, és egyelőre úgy látja, hogy ezt a munkában találja meg. A napi rendszerességgel végzett teendők lekötik a figyelmét, és hozzásegítik, hogy az önbizalma magára találjon. Ha meg meri élni az önben élő kreativitást, az egyre inkább elősegíti önmaga értékelését, és ezzel új távlatokat fedezhet fel, akár a pénzkereset, akár az érzelmek teljesebb megélése terén.

OROSZLÁN

Ez a hónap a nagy változtatások ideje, most van lehetősége kilépni olyan helyzetekből, melyekbe beleragadt, és azt gondolta, hogy ez már mindig így marad. Van ereje kimondani és elérni, amit szeretne, és ez magabiztosabbá teszi. Az élet is támogatja, és ha kicsit felnéz a folytonos kontrollból, akkor látni fogja, hogy mennyire jó dolga van. A hónap közepén jónéhány akadály tornyosul fel, legfőképp munka terén, de ha bízik magában, könnyen átvészeli.

SZŰZ

A második héttől kezdve lendületes és energikus lesz, az egyetlen, ami akadályozhatja a haladásban, a saját rágódása. Mindig aggódik és százszor meggondolja, hogy lépjen-e, és amikor lép, akkor sem biztos benne, hogy jól tette. Azonban ha az elmúlt időszakban jól választotta meg a céljait, akkor most van lehetősége véghezvinni régóta halogatott tetteket. Szeptember közepén bepillantást nyer egy titokba, vagy egy nagyon fontos információról szerez tudomást.

MÉRLEG

Bár úgy érezheti, hogy ez nem az ön hónapja, mivel bizonyos fejlődések lelassultak, sőt, szinte megálltak, mégis alapvető változások indulnak most el, leginkább a kapcsolataiban. Mélyrehatóbban tud kommunikálni, ki tudja mondani azt, ami belül nyomja, és ezzel egy egészen új életet alapozhat meg. Hosszútávú céljaira is másképpen lát, más lesz fontos, mint eddig. A belső rendezkedés ideje jött el, hagyjon magának időt rá.

SKORPIÓ

Az elmúlt pár hónap lelassulása után most mintha megindulna egy óvatos fejlődés, egy előrehaladás. A gondolatai újra a jövőre irányulnak, és egyre jobban tud új célokat kijelölni ahelyett, hogy csak pörögne maga körül. Szeptember közepén fontosnak fogja érezni, hogy döntéseket hozzon néhány nagyon fontos témában, többek között egy bizonyos kapcsolatát tekintve, és lehetősége lesz ezt méltósággal meg is tenni.

NYILAS

Az ősz eleje az elmúlt hónapok, és évek összegzésével telik. Most összefüggésbe hozhat olyan eseményeket, amelyeket eddig a véletlen művének hitt, és egymás után sorakoznak az akár életre szóló megértések. Bár a munkájára fókuszál, mégis az események olyan irányba viszik, mely alapvető változást hozhat a kapcsolataiban és a gondolkodásmódjában.

BAK

Ötletek kezdenek körvonalazódni a fejében, de még a kivitelezéssel van egy kis problémája. Pedig amiket most megálmodik, azok fantasztikusak, és akár egy nagy váltást is hozhatnak az életében. Kicsit komótosabban dolgozik, mindennek látni akarja az értelmét és darabokra szedi az eseményeket, hogy mindent pontosan lásson és megértsen. Pláne, hogy úgy érezze, hogy uralja az életében létrejövő folyamatokat.

VÍZÖNTŐ

Szeptember közepén sok hatást él meg egyszerre: egyrészt korlátozva érezheti magát, és elégedetlen lehet a saját eredményeivel, másrészt pedig érzi annak a büszkeségét, hogy letett valamit az asztalra. Mivel ennyire különböző meglátásokról van szó, érdemes felülvizsgálnia, hogy nem túl kritikus-e önmagával, és ha igen, akkor gondolkozzon el, honnan örökölte ezt a szemléletmódot. Érzelmi téren a múlt áttekintése után új útra lép.

HALAK

A hónap elején furcsa kettősséget tapasztal: egyrészt folyamatosan bizonyítani akar, és kétségek gyötrik, ugyanakkor észlel magában egy olyan ént, amelyik pontosan tudja, mit akar, végiggondolja a lehetőségeit, és megteszi a szükséges lépéseket. Tele van ötletekkel, és hihetetlen pontossággal ráérez most mindenre, de nagyon sokfelé irányulhat a figyelme, úgyhogy próbálja mindeközben koncentrálni az erejét.

Hozzászólás